Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Elite: Dangerous E3 Trailer

Karen Koch 18/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Space, the final frontier, dit zijn de verhalen van de dappere gamers die het onbekende in durven te vliegen. Elite: Dangerous is een trading en combat game met als setting: het universum. De game is al een tijdje te spelen op de PC, maar komt ook naar consoles toe. Bekijk de Elite: Dangerous E3 Trailer voor een voorproefje!

Elite: Dangerous draait dus om het ontdekken van de ruimte. Hierbij kan je met anderen goederen ruilen, zodat jullie er allebei beter van worden en verder kunnen reizen, maar je kan natuurlijk ook anderen keihard verrot schieten. Je kan de game zowel in online- als offline-modus spelen, mocht je geen zin hebben om met echte mensen samen te gamen. Het verhaal van Elite: Dangerous wordt echter wel beïnvloed door wat de andere spelers doen.

Elite: Dangerous komt later dit jaar nog uit op de Xbox One. Ook de PlayStation 4-eigenaren zullen uiteindelijk met deze game aan de slag kunnen, al staat hier nog helemaal geen releasedatum voor. Moet je nog overtuigd worden? Wacht dan niet langer en druk op play!

nieuws20150618_EliteDangerous

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch