Menu Premium

[E3 2012] The Last Guardian leeft nog

Gamekings Redactie 07/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgens Scott Rohde, senior vice president of product development bij Sony, leeft de langverwachte The Last Guardian nog. Ontwikkelaar Team Ico, heeft deze E3 simpelweg overgeslagen om zich volledig te richten op de game.

Volgens Rohde verschijnt de game pas wanneer die helemaal perfect is, en klaar is om gamers weg te blazen. De hoge pief bij Sony liet weten dat Team Ico druk bezig is om het onderste uit de kan te halen. Hierbij staan innovativiteit en creativiteit centraal. Rohde wou verder geen details loslaten, maar zegt wel dat er geen vaste deadline voor The Last Guardian is. De game komt dus uit wanneer die klaar is, en Sony laat daarbij weten dat ze gamers en hun ervaring vooropstellen. The Last Guardian was drie jaar geleden, tijdens de E3 2009, voor het eerst aangekondigd. Het vertelt het verhaal van een jongen en zijn enorme gevederde hond/vogel/geit. De gameplay zal voornamelijk bestaan uit puzzels in beeldschone omgevingen en het daarbij aansturen van de grote vriend.

Als je het mij vraagt klinkt The Last Guardian nog steeds veelbelovend, maar ik vraag me af of Sony door de lange ontwikkeltijd de lat voor de game niet alleen maar hoger legt? Zit jij nog in spanning te wachten op dit ruwe diamantje of laat je het compleet aan je voorbij gaan?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch