Menu Premium

[E3 2012] Summer of Arcade line-up

Gamekings Redactie 05/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op Xbox Live gaat juli van start met de Summer of Arcade, waar verschillende nieuwe titels op XBLA uitkomen in een rap tempo. Ben jij er al klaar voor deze zomer?

De line-up bestaat uit: Deadlight, Wreckateer, Dust: An Elysian Tail, Hybrid en Tony Hawk’s Pro Skater HD. Er zitten dus een paar opvallende games tussen.

Deadlight is een puzzle platformgame met een zombie tintje. Vooral het donkere uiterlijk met zij-aanzicht geeft Deadlight een interessante vibe. Ontwijk obstakels en knal zombies. Klinkt goed. Wreckateer vertaald zich als een 3D Kinect versie van Angry Birds. Schiet met een katapult verschillende objecten af en vernietig kastelen.

Dust: An Elysian Tail is een action adventure met klassieke 2D gameplay. In deze game ga je, als de mysterieuze strijder Dust, bakken met vijanden te lijf. Dit alles in heerlijke handgetekende omgevingen. Hybrid is een third-person shooter waar je als een malle rondvliegt en alles en iedereen moet opblazen.

En als laatste in de rij, Tony Hawk’s Pro Skater HD. De skate game pakt alle goede elementen uit de oudere titels en smelt ze samen in een frisse update.

In principe begint de Summer of Arcade altijd in juli, precieze release data zijn alleen nog niet bekend.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch