Menu Premium

[E3 2012] Speciale demo’s bij Sony van Far Cry 3 en Assassin’s Creed 3

Gamekings Redactie 05/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft schitterde vannacht niet alleen op haar eigen persconferentie, tijdens die van Sony viel ze ook op. Er werden speciale demo’s getoond van Assassin’s Creed 3 en Far Cry 3.

Eerst was daar de demo van Far Cry 3 op de Sony E3 2012 persconferentie. Daarmee werd ineens de nieuwe vier speler co-op onthuld. Je kunt straks dus met vier vrienden vrij door de archipelago eilanden struinen op zoek naar prooien voor je loodklompen. Ook de map editor, bekend uit de vorige delen, is terug. Tenslotte werd er exclusieve DLC aangekondigd voor de PlayStation 3 van Far Cry 3.

Vervolgens werd er ook een nieuwe demo van Assassin’s Creed getoond, die indruk maakte. Je strijd namelijk niet alleen op de velden en in de bossen, maar je zoekt ook het ruime sop op. Epische zeeslagen maken nu namelijk onderdeel van de gameplay. Wie wil dit nou niet?

Ubisoft heeft dus een goede indruk achter gelaten tijdens de eerste E3 2012 persconferenties. Ergens zegt iets in mij dat we morgen bij Nintendo nog wel meer Ubisoft kunnen verwachten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch