Menu Premium

[E3 2012] PS Vita krijgt een extra push

Gamekings Redactie 05/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony gaf tijdens hun E3 2012 persconferentie een extra push aan de PS Vita met nieuwe games en andere ontwikkelingen. Is dit genoeg om de PS Vita op de rails te krijgen?

Sony trapte voor de PS Vita af met nieuwe cross controller DLC voor LittleBigPlanet 2, waardoor de game met de PS Vita op de PlayStation 3 is te spelen. Daar bleef het niet bij, want er werd ook gestrooid met PS One klassiekers die naar de PS Vita komen. Om even een paar klassiekers te noemen die deze zomer beschikbaar worden: Tomb Raider, Final Fantasy VII en Cool Boarders 2.

Daarna werden er twee grote en exclusieve PS Vita games onthuld. Assassin’s Creed 3: Liberation werd vergezeld van een gameplay trailer en had een dame in de hoofdrol. Van Call of Duty: Black Ops Declassified liet Sony alleen even de naam vallen. Desondanks kunnen deze twee games een grote groep nieuwe gamers aantrekken.

Tenslotte gooide Sony er nog een kristalwitte PS Vita tegen aan. Zodat er geen misverstand over kon bestaan dat de PS Vita er hard tegen aangaat.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch