Menu Premium

[E3 2012] Prijs en inhoud Battlefield 3 Premium is bekend

Gamekings Redactie 04/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA onthulde op hun E3 2012 persconferentie ook wat het geruchtmakende Battlefield 3 Premium precies gaat inhouden en vooral gaat kosten. Gaat Call of Duty Elite de concurrentie voelen?

Het hing al tijden in de lucht: Battlefield 3 Premium komt eraan. Maar wat houdt het nou in en belangrijker nog hoeveel gaat het je straks kosten. Op de EA E3 persconferentie werd dit allemaal uit de doeken gedaan. Zo gaat het alle vijf expansions bevatten, waaronder het recente Back to Karkand en de aankomende pakketten Close Quarters, Armored Kill en Aftermath. Battlefield 3 Premium leden hebben twee weken eerder toegang tot deze DLC. Dat was nog niet alles, want nieuwe wapens, voertuigen, modes en meer worden zo beschikbaar.

De grote vraag bleef natuurlijk wat het allemaal zou gaan kosten. EA onthulde de Amerikaanse prijs van $49,99 dollar. Onder de prijs van Call of Duty Elite. Je kunt veel zeggen, maar dat is een slimme zet. Battlefield 3 Premium ziet eruit als een mooie nieuwe service voor de Battlefield 3 spelers dat nu beschikbaar is voor de PC en later voor de andere platformen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch