Menu Premium

[E3 2012] Oddworld: Abe’s Oddysee krijgt reboot

Gamekings Redactie 06/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor de wat oudere gamers onder ons. Oddworld: Abe’s Oddysee krijgt een reboot. Iedereen die geen PlayStation 1 meer heeft, kan toch binnenkort nog genieten van deze platformer. De release staat gepland voor zomer 2013.

PlayStation 1 platformer Oddworld: Abe’s Oddysee uit 1997 krijgt een reboot. Volgens Oddworld Inhabitants zal het niet gaan om een HD remake, maar echt iets nieuws. Later dit jaar komen we er meer van te zien. Er is alleen nog geen woord gerept over op welke platforms hij uit zal komen.

In Oddworld: Abe’s Odyssee voor de PlayStation 1 speel je de rol van het nogal vreemd uitziende mannetje Abe, die werkt in een vleesverwerkingsfabriek. Meerdere malen won hij de prijs van werknemer van de maand. Hij was enorm trots, totdat hij erachter kwam slechts als slaaf behandeld te worden. In Abe’s Oddysee versla je vijanden en los je puzzels op. Onderweg kom je andere slaven tegen die je moet redden. De vijanden zijn sterker dan Abe zelf, dus je moest goed nadenken en ze in de val lokken.

Kennen jullie deze game nog en zitten jullie te wachten op een reboot? Laat het even weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch