Menu Premium

[E3 2012] Details en indrukwekkende screenshots Forza Horizon

Gamekings Redactie 03/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de aanloop naar de E3 zijn enkele screenshots van Forza Horizon vrijgegeven op de Duitse site Forza Life. We kunnen deze plaatjes beschouwen als een voorproefje voor wat we van de game zullen zien tijdens de Microsoft persconferentie.

Het is nu al bekend gemaakt dat Forza Horizon ons laat racen in Colorado en dat in een open wereld (of in elk geval in een open Colorado). We zullen de zon over de Rockies zien zakken dankzij de dag- en nachtcyclus in de game en zoals te zien is op de screenshots, zal dat prachtige plaatjes opleveren.

Forza Horizon maakt gebruik van een, voor off-road terrein geoptimaliseerde, Forza 4 physics engine. Met 65 verschillende soorten wegdekken die variëren van modder tot gravel en van gras tot asfalt, wordt racen in deze nieuwe Forza titel behoorlijk afwisselend.

Als je toch achter het stuur in slaap dreigt te vallen dan is het mogelijk te stoppen bij één van de tankstations of garages, voor een nieuw likje verf of zelfs een nieuwe wagen. Naast verschillende soorten auto’s wordt het ook mogelijk om een vliegtuig te besturen, een vreemde toevoeging waar we hopelijk meer over horen tijdens de presentatie op de E3.

De releasedatum voor deze titel staat volgens Forza Life gepland voor 23 oktober 2012.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch