Menu Premium

DriveClub krijgt Photo Mode op 18 november

Karim Shehata 14/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

DriveClub kreeg tijdens zijn release te maken met ernstige serverproblemen, waardoor de game online praktisch onspeelbaar was. De aan de gamer beloofde PlayStation Plus-editie van de game is er door deze problemen nog steeds niet, maar gamers die wél de volle pond voor DriveClub hebben betaald, krijgen eind deze maand allerlei DLC, waar in eerste instantie voor betaald moest worden. Daarnaast komt de Photo Mode op 18 november naar de racer van Sony en wordt de Season Pass uitgebreid.

Dit heeft ontwikkelaar Evolution Studios zojuist bekendgemaakt op zijn Facebook-pagina. In de post op het sociale netwerk zegt Evolution Studios ook nog altijd te werken aan de servers van de game, terwijl er daarnaast dus een hoop nieuwe content naar de volledige versie van de game komt. Op 26 november komen de DLC-pakketten, waar in eerste instantie voor moest worden betaald, kosteloos naar DriveClub. De DLC-pakketten heten The Ignition Expansion Pack en The Photo-Finish Tour Pack en zorgen ervoor dat er onder meer vijf nieuwe auto’s, 22 nieuwe tour events en tien nieuwe trophies. Ook komen er tien nieuwe livery items naar de game, door middel van twee livery packs. Ook voor deze pakketten hoeft de portemonnee van de gamer die DriveClub al gekocht heeft niet getrokken worden.

Een ruime week later komt de Photo Mode dus al naar DriveClub. Naast de update die de Photo Mode bevat, worden er wat verbeteringen doorgevoerd die vooral in de multiplayer van pas komen. Als kers op de taart komen er ook drie nieuwe banen naar de game op de achttiende van november, in de vorm van Yedepalli, Wester Ross en Los Pelambres. De eerste baan staat in India, de tweede in Schotland en de laatste baan brengt jou samen met je virtuele DriveClub-auto naar Chili.

Evolution Studios liet daarnaast weten dat de PlayStation Plus-editie van DriveClub er nog altijd aan zit te komen, maar weet nog niet wanneer. Eerst wil de ontwikkelaar namelijk de servers nog wat beter op orde te hebben, zodat de hele stroom aan PS Plus-leden ‘gewoon’ kunnen gamen op de servers.

Bron: Evolution Studios

DriveClub krijgt Photo Mode op 18 november

DriveClub krijgt Photo Mode op 18 november

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch