Menu Premium

Drawn to Death gratis bij PlayStation Plus in april

Maarten van Steijn 16/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder dit jaar kregen we al bericht dat Drawn to Death, van developer David Jaffe, een releasedatum heeft gekregen. Deze PlayStation 4 exclusive zou op 4 april 2017 beschikbaar zijn. Deze datum is niet gewijzigd, wel weten we nu dat Drawn to Death gratis bij Playstation Plus zal zijn in diezelfde maand! Aanvankelijk was dan ook het idee dat er een prijskaartje aan zou gaan hangen, maar de game kan nu dus gratis gedownload worden in de gehele maand april – als je netjes voor je PlayStation Plus-abonnement betaalt natuurlijk.

Zoals je je misschien kan herinneren, is ook Rocket League ooit gratis geweest bij launch. Of Drawn to Death hetzelfde succes weet te behalen valt te bezien, maar het kan in ieder geval een flink duwtje in de rug betekenen voor deze nieuwe IP.

Iets wat toch wel opvallend is aan de productie van deze game, is dat deze game gebaseerd op schetsen uit kladblokken. Het verhaal van deze titel speelt zich dan ook af in het aantekeningenschrift van een tiener. Elk van de 6 verschillende characters in deze game, dragen een vijftiental missies met zich mee.

Ga jij deze game zo snel mogelijk binnen halen in april, of laat jij David Jaffe zijn werk lekker aan je voorbij gaan? Laat het horen in de comments.

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch