Menu Premium
Loading...

Dragon’s Dogma Dark Arisen: Sorcerer Trailer

Gamekings Redactie 13/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De originele game verscheen bijna een jaar geleden en nu verschijnt 26 april een uitbreiding van Dragon’s Dogma. In Dragon’s Dogma Dark Arisen kun je de strijd aan gaan als fighter, warrior, mystic Knight, strider, ranger, assassin, mage en magic archer, en in deze Dragon’s Dogma Dark Arisen: Sorcerer Trailer kun je checken hoe het is om als sorcerer los te gaan in de game.

De uitbreiding genaamd Dragon’s Dogma Dark Arisen bevat de volledige game en extra content, zoals nieuwe vijanden, quests, locaties, personage aanpassingen, wapens en armour. Wanneer je de originele game hebt doorgespeeld zijn er nieuwe quests te doorlopen op het vervloekte ‘Bitterback Island’, een eiland dat zich bevind aan de rand van Gransys, de wereld waar Dragon’s Dogma zich afspeelt. Met alle nieuwe skills, wapens en armour sets kun je op geheel vernieuwde wijze de game binnenstappen. Daarnaast heeft ontwikkelaar Capcom geluisterd naar de vele feedback van spelers en zij hebben deze zoveel mogelijk verwerkt waardoor je in deze nieuwe uitbreiding een betere game ervaring zal hebben dan in de originele game van een jaar geleden.

Heb jij de originele Dragon’s Dogma al? Dan ontvang je 100000 Rift Crystals, een onbeperkt aantal Ferrystones en een Gransys armour pack met zes nieuwe amour sets. Daarnaast heb je nu de kans dankzij de uitbreiding om hem volledig te spelen met je Japanse voice-over. Wie wil dat nou niet? Ben jij klaar voor alle extra toevoegingen aan de originele game? Check dan alvast hoe het is om het als Sorcerer tegen je de bestaande en nieuwe vijanden op te nemen in de Dragon’s Dogma Dark Arisen: Sorcerer Trailer.

Dragon's Dogma Dark Arisen: Sorcerer Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch