Menu Premium

Dragon’s Dogma: Dark Arisen PC-release aangekondigd

Mark Hoogland 08/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het heeft even geduurd, maar vanaf volgend jaar kunnen ook PC-gamers hun tanden zetten in Dragon’s Dogma, de pittige RPG die in 2012 verscheen voor Xbox 360 en PlayStation 3. Ontwikkelaar Capcom maakte vandaag via Twitter de releasedatum van 26 januari bekend.

Het origineel van Dragon’s Dogma werd in het voorjaar van 2012 redelijk enthousiast ontvangen door zowel RPG’ers als de media. De game, die elementen van Dark Souls, TES V: Skyrim en J.R.R. Tolkiens oeuvre combineerde, oogstte overwegend positieve reviews en verkocht uiteindelijk zo’n 1.3 miljoen exemplaren op de consoles. In Japan was de game destijds zelfs de snelst verkopende nieuwe IP van de toenmalige console-generatie.

In april 2013 verscheen een opgepoetste en uitgebreide versie van Dragon’s Dogma, Dark Arisen getiteld, met daarin alle DLC en het extra gebied Bitterblack Isle. Het is ook deze versie die vandaag is aangekondigd voor de PC. Over enkele maanden kun je dus ook vanachter je bureau op drakenjacht.

Heb jij als PC-gamer al reikhalzend uit zitten kijken naar deze game? Of heb je de game al helemaal scheel gespeeld op je console? Laat het weten in de comments!

Bron: IGN

Dragon's Dogma: Dark Arisen PC-release aangekondigd

Dragon’s Dogma: Dark Arisen PC-release aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch