Menu Premium

Dragon Age Legends uitgebracht als download

Gamekings Redactie 19/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar BioWare maakt hun free-to-play browser spin-off Dragon Age Legends beschikbaar als een download voor nada. De game wordt nu uitgebracht als single-player game die offline te spelen is.

Dragon Age Legends was een op flash draaiende Facebook en Google+ game, die zich afspeelde in het Dragon Age universum. Afgelopen maand maakte BioWare bekend dat de 2D role-playing game niet genoeg geld binnen harkte en ze daarom de stekker eruit moesten trekken.

Het heeft volgens BioWare niets te maken met de kwaliteit van de game, het geweldige team dat het gemaakt heeft, of de gepassioneerde community. Helaas waren deze drie factoren namelijk niet genoeg en was de ongelukkige realiteit dat Dragon Age Legends te weinig inkomsten had om op zijn eigen benen te staan.

Gamers die deel uitmaakten van de gepassioneerde community kunnen gelukkig hun hart ophalen. BioWare biedt namelijk de mogelijkheid om de gemaakte vooruitgang binnen de browser-versie van Legends te downloaden en te importen naar de single player-versie van de game.

Wat vind jij van het free-to-play concept? Heeft het de mogelijkheid om een succesvolle game-formule te worden, of zal het,  net als Dragon Age Legends, nooit keiharde knaken opleveren?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch