Menu Premium
Loading...

Dragon Age 3 Inquisition is in ontwikkeling

Gamekings Redactie 17/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dragon Age 3 Inquisition is in ontwikkeling! Er is een blogpost verschenen op de officiƫle Dragon Age website, waarin vermeldt wordt dat het team van Dragon Age Origins op het moment bezig is met Dragon Age 3.

Helaas vermeldt de post niet veel meer dan dat. We zullen dus nog even moeten wachten voor we weten waar het verhaal over zal gaan, of wanneer de game zich afspeelt. Wat wel op het blog wordt vermeld, is dat op basis van de Frostbite 2 engine een nieuwe engine is gebouwd waar de game op zal draaien. Of dat oogstrelende vernieling gaat opleveren, durven wij niet te zeggen. De Frostbite 2 engine zal in ieder geval Dragon Age 3 Inquisition voorzien van gelikt uiterlijk. Verder zou de game al twee jaar in ontwikkeling zijn en wordt hij verwacht in het einde van 2013.

Of je nou meteen uit je stoel schiet van dit nieuws of niet, Jelle was in ieder geval zo enthousiast dat hij er een paar woorden over kwijt wilde. Jij wil vast ook wat kwijt over het nieuws uit Ferelden. Kijk je al uit naar Dragon Age 3 Inquisition? Of moeten ze bij BioWare hun credits nogmaals verdienen na het voor velen tegenvallende Dragon Age 2?

Dragon Age III Inquisition is in ontwikkeling

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch