Menu Premium

Dota 2 Reborn Beta aangekondigd door Valve

Gamekings Redactie 13/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo vlak voor de E3 2015 verbreekt Valve de stilte rondom haar bestaan. Dat doen ze met de aankondiging van de Dota 2 Reborn Beta, wat voornamelijk betekent dat er een nieuwe interface en engine voor Dota 2 aan zit te komen!

Zowel een volledig re-design van het Dashboard, als een nieuw UI framework zullen de revue passeren. Het vernieuwde Dashboard is helemaal op de tekentafel opnieuw ontworpen, zodat toekomstige updates makkelijker kunnen worden toegepast. Ook is de Hero Browser opnieuw ontworpen, om alles omtrent je Hero te centraliseren. Leuk detail hierbij is dat het nu mogelijk is om per Hero via de ‘Demo Hero’-functie even uit te proberen wat deze Hero allemaal kan. Dota 2 beschikt sinds een tijdje over een uitgebreide tutorial voor nieuwe spelers, om kennis te maken met de game. Deze functie is nu uitgebreid met een functie die je tijdens het spelen actief ondersteunt.

Binnenkort komt er nog meer informatie naar buiten over de veranderingen die in Dota 2 gaan plaatsvinden, waaronder alle informatie die te maken heeft met een nieuwe engine.

Bron: Dota 2

Dota 2 Reborn Beta aangekondigd door Valve

Dota 2 Reborn Beta aangekondigd door Valve

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch