Menu Premium
Loading...

DOOM Bloodfall is de laatste DLC voor de game en is nu uit

Rens van Nerum 15/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel! DOOM Bloodfall is de laatste DLC voor de game en is vanaf nu aan te schaffen. De DLC voegt nog wat extra brute content toe die de game nog een tandje grover maakt!

DOOM Bloodfall is het derde en meteen ook het laatste DLC pakket voor de game, maar dit maakt hem niet minder wreed. Er zit namelijk een shitload aan vette content in het uitbreidingspakket. Zo kun je nu in een Spectre Pinky transformeren wanneer je de Demon Rune bemachtigd hebt in de Multiplayer. Ook kun je rondspringen met een nieuw setje lateral thrusters onder je schoenzolen, waarmee je een triple-jump of een dash kunt uitvoeren, en kun je andere spelers aan flarden schieten met een dikke Grenade gun!

Verder worden er drie nieuwe mappen toegevoegd aan de game, genaamd: Empyrian, Boneyard en Outbreak. Empyrian en Boneyard bevinden zich in de hel, terwijl Outbreak zich afspeelt op de planeet Mars. Hack-modules mogen natuurlijk ook niet missen en daarvan worden er drie bijgevoegd in het pakket. Je kunt kiezen uit de volgende drie hack-modules in DOOM Bloodfall:

– Extra Protection – Gain Extra Armor per Health Pickup
– Augmented Healing – Gain Extra Health per Health Pickup
– Glory Sight – Highlight enemies that can be Glory Killed from farther away

Er zijn ook een aantal cosmetische toevoegingen in Bloodfall, zo zijn er vier nieuwe Cultist armour sets toegevoegd en vijftien nieuwe customization patronen en kleuren om je pakkie te pimpen! Aankomend weekend is er ter ere van de game ook een Double XP evenement tot en met 19 december! Dus strap up en schop kont!

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch