Menu Premium

Dontnod geeft informatie over nieuwe game Vampyr

Ridho Hidayat 03/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de succesvolle verhalende game over een tienermeisje in Life is Strange, gooit ontwikkelaar Dontnod het nu over een compleet andere boeg. Er is namelijk meer informatie bekend gemaakt over zijn nieuwe game voor de PlayStation 4, Vampyr.

Vampyr wordt een actie-RPG die zich afspeelt in het Londen van 1918 en gaat over, je raadt het al, vampieren. In deze game volgen we Jonathan Reid, een chirurg die niet alleen in mensen snijdt, maar er zo nu en dan ook graag in bijt. Jonathan is echter sceptisch over het bovennatuurlijke en beschouwt het vampirisme dan ook als een medische aandoening. In dit verhaal gaat hij op onderzoek uit om er meer over te weten te komen.

In tegenstelling tot Life is Strange ligt in Vampyr de focus nadrukkelijk op de gameplay. Los van de exploratie zal er een flinke portie vampiergeweld plaatsvinden. Je zult zowel tegen mensen als andere mythische wezens het gevecht aangaan, waarin je gebruik kunt maken van allerlei geïmproviseerde wapens en bovendien van verschillende vampierkrachten.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen, of zie jij deze game eerder doodbloeden? Laat het ons weten in de comments!

Bron: DualShockers

Dontnod geeft informatie over nieuwe game Vampyr

Dontnod geeft informatie over nieuwe game Vampyr

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch