Menu Premium

Dominion-modus League of Legends wordt opgeheven

Karim Shehata 11/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het immens populaire League of Legends zal het binnenkort met een modus minder moeten doen. De Dominion-modus werd in 2011 toegevoegd aan de game, maar gezien minder dan 0,5 procent van de spelers de modus nog actief spelen, vindt Riot Games het de hoogste tijd om Dominion – waarin je bepaalde punten in de map moest veroveren – binnenkort stop te zetten.

Vanaf 22 februari zul je Dominion niet meer kunnen spelen in League of Legends. Riot Games zegt in een verklaring dat de modus vol met bugs zit en dat Dominion al een tijdje niet meer echt wordt ondersteund door de ontwikkelaar. “We hebben Dominion niet goed ondersteund, waardoor we in een vicieuze cirkel terechtkwamen waarin er niet genoeg spelers waren om ons volledig te focussen op de modus, terwijl Dominion een prooi werd voor bugs,” aldus de ontwikkelaar in een verklaring.

Riot Games voegt hier overigens nog aan toe dat, door het weinige aantal spelers, de prestatie van de matchmaking niet altijd even lekker liep. Mede hierom heeft de ontwikkelaar besloten de modus te schrappen, zodat ook nieuwe spelers niet direct een mogelijk slechte ervaring opdoen als ze League of Legends spelen. Speelde jij de Dominion-modus en ga je ‘m missen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Rock, Paper, Shotgun

Dominion-modus League of Legends wordt opgeheven

Dominion-modus League of Legends wordt opgeheven

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch