Menu Premium

DLC aan de horizon voor Ghost Recon: Future Soldier

Gamekings Redactie 11/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 24 mei is het dan eindelijk zover, Ghost Recon: Future Soldier ligt dan in de winkels voor PlayStation 3 en Xbox360. Ubisoft heeft er zo veel zin in, dat ze nu al Downloadable Content hebben aangekondigd voor de game. Is het een waardevolle toevoeging of extra cash in de kassa?

Later dit jaar komen er verschillende extraatjes beschikbaar voor de game, de meest opvallende is het “Arctic Strike Map Pack” en deze zal 3 juli naar de consoles toe komen. In het Arctic Strike Map Pack zitten, zoals de titel al weggeeft, nieuwe maps. Daarbij komt nog een nieuwe multiplayer mode, nieuwe wapens en een co-op map voor de Guerilla Mode in de game. Ghost Recon: Future Soldier komt wat later uit voor de PC, maar op 14 juni kunnen ook PC gamers van de titel genieten. De DLC komt waarschijnlijk ook gewoon in juli uit voor de PC.

Het wordt afwachten of het wel een goed plan is om de DLC aan te kondigen voordat de game uit is, want het is niet altijd goed gegaan met een vroege DLC aankondiging. BioWare heeft eerder dit jaar geleerd dat zij het niet nog een keer moeten proberen. Na de aankondiging van DLC voor de game Mass Effect 3, voordat de game zelf ook maar uitgekomen was, werd het nieuws niet echt met open armen ontvangen. De fora van de ontwikkelaar kregen een volle laag spam, met de reden dat BioWare extra geld zou willen trekken uit de fans. Misschien komt Ubisoft er wel mee weg, wat vind jij eigenlijk van de zogeheten “Day-one DLC” of vroege DLC aankondigingen? Uitmelkerij van de game of niet veel anders dan normale DLC?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch