Menu Premium

Dit weekend dubbele GTA dollars en RP te verdienen in GTA Online

Andor Joosten 25/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dit weekend Thanksgiving in de Verenigde Staten, maar ook is het aanstaande vrijdag Black Friday. Twee redenen dus voor veel bedrijven om even helemaal los te gaan, in de prijzen te snijden en flink veel volk binnen de deuren van hun winkels te trekken. Ook in de digitale wereld is er niet om deze feestdagen heen te komen.

Dit weekend is er namelijk dubbele GTA$ en RP te verdienen in alle Adversary Modes van GTA Online op alle platformen. Vanaf donderdag 26 november tot zondag 29 november is het mogelijk om hier gebruik van te maken, vier dagen vol bonus voor de GTA Online liefhebbers dus. Wat Xbox 360- en PlayStation 3-spelers wel mislopen, is een speciale Event Playlist omtrent de nieuw toegevoegde Adversary Mode, genaamd Running Back.

Het is op vrijdag 27 november tijd om Black Friday te vieren in Los Santos, want alle Dynasty 8-appartementen worden dan verkocht met 40% korting. Daarnaast zullen alle voertuigen aan te schaffen zijn met 25% korting.

Aankomend weekend is dus een fantastisch moment om GTA Online te spelen! Ga jij al je zuurverdiende, virtuele cash uitgeven in de game dit komende weekend? Laat het weten in de comments!

Bron: Rockstar Games

Dit weekend dubbele GTA$ en RP te verdienen in GTA Online

Dit weekend dubbele GTA$ en RP te verdienen in GTA Online

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch