Menu Premium

Dit is er allemaal nieuw in seizoen 10 van Battle Royale game Fortnite

Hylke Haagsma 01/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerst was daar al een verhalende trailer. En nu hebben we meer info voor je over het nieuwste seizoen van Fortnite. Seizoen 10! De game is voorlopig nog offline maar over een poosje kun je beginnen aan heel veel nieuwe content.

Nieuwe battle pass in seizoen 10 van Fortnite

Zo is daar weer een nieuwe battle pass, hiermee kun je wederom beloningen gaan vrijspelen. Je kunt nu ook een battle pass aan je vrienden geven, leuk toch! Ook komen er missies in dit nieuwe seizoen waarmee je grotere beloningen kunt gaan verdienen. Genoeg om voor te spelen dus en je kunt er weer behoorlijk uniek uit gaan zien in de populaire battle royale game!

B.R.U.T.E zorgt voor de brute actie

Daarnaast is er een nieuw voertuig genaamd B.R.U.T.E, in dit voertuig kun je samen met een vriend voor chaos gaan zorgen op de vernieuwde map. Dankzij een explosie zijn er weer oude delen van de map zichtbaar met de nodige veranderingen.

Ga jij terug naar Fortnite voor seizoen 10? Of ben je nooit weggeweest? Laat het ons weten in de comments hieronder. Stel daar ook direct al je vragen over het tiende seizoen of over het gigantische WK van afgelopen weekend bijvoorbeeld.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch