Menu Premium
Loading...

Dit is de eerste Mass Effect Andromeda gameplay trailer

Rens van Nerum 02/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel! Hij is er! De eerste Mass Effect Andromeda gameplay trailer is afgelopen nacht tijdens The Game Awards 2016 gedropt. En man, man, man wat ziet het er vet uit!

Er werden vannacht tijdens The Game Awards 2016 veel dromen waargemaakt, waaronder deze waanzinnig mooie Mass Effect Andromeda gameplay trailer. Zoals we natuurlijk gewend zijn van Mass Effect is het visueel weer een plaatje om te zien! De trailer werd bovendien in 4K uitgebracht en je kunt er gewoonweg je ogen niet vanaf houden. De trailer draait volledig om de gameplay, zo zien we bijvoorbeeld dat je naar verschillende planeten kunt reizen, vrij rond kunt lopen in settlements en heb je wederom verschillende antwoordmogelijkheden in conversaties. Daarnaast krijg je de beschikking over een shitload aan gadgets en wapens om je missies te volbrengen en om natuurlijk lekker rond te kunnen knallen in zowel de singleplayer als de multiplayer mode.

Ook word er al meer duidelijk in de trailer over het verhaal. Het verhaal zet je namelijk in de rol van the Pathfinder, een elite soldaat, verkenner en gids die de taak heeft gekregen om de mensheid van een nieuw thuis te voorzien. Word jij al warm bij het zien van deze Mass Effect Andromeda gameplay trailer? Laat het ons weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch