Menu Premium
Loading...

Disney Infinity 2.0 Stitch and Tinkerbell Trailer

Karen Koch 16/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Disney Infinity 2.0 eraan zit te komen, weten we natuurlijk allang. Wat we nog niet zeker weten is wie er allemaal speelbaar gaan zijn in de game. Disney Infinity 2.0, ook wel bekend met de ondertitel Marvel Super Heroes, zal namelijk naast de helden uit het Marvel-universum ook Disney-karakters bevatten. Sinds vandaag weten we dat ook Stitch en Tinkerbell zich bij het helden-repertoire gaan voegen. Dit is bekendgemaakt door middel van de Disney Infinity 2.0 Stitch and Tinkerbell Trailer, die je hier kunt bekijken.

De Disney Infinity games proberen de monopolie die Skylanders tot voor kort had op te breken, met succes. Het is namelijk de bedoeling dat men kleine figuren van de speelbare personages op een bord plaatst, waardoor de karakters ook daadwerkelijk in het spel verschijnen, een idee waar Skylanders als eerste mee was gekomen. Het eerste deel van Disney Infinity kwam vorig jaar uit en heeft het goed genoeg gedaan om dus een vervolg te garanderen. Wat men vooral tof vond aan de originele Disney Infinity was de Toy Box-modus: lekker rondrennen, bouwen, of vernielen, terwijl je als je favoriete Disney-karakter speelt.

Disney Infinity 2.0 zal op deze game verder bouwen. Met alle Marvel-helden en schurken bovenop de al immens populaire Disney-cast zal dit vast en zeker ook lukken. Bovendien worden nu ook fan-favorites Stitch en Tinkerbell toegevoegd! Deze twee karakters gaan speelbaar zijn in de Toy Box-modus die ook bij de eerste game zo in de smaak viel. Ze moeten wel nog apart worden gekocht door de enthousiast, want het is nog niet duidelijk of ze ook beschikbaar gaan zijn in de basispakketten van de game wanneer deze uitkomen. De trailer maakt in ieder geval wel duidelijk dat deze twee kleine personages veel persoonlijkheid mee gaan nemen naar de game.

De release van Disney Infinity 2.0 zal later dit jaar nog plaatsvinden. Dit gebeurt op zo goed als elk systeem, want de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PS Vita, Xbox 360, Xbox One, Wii U en iOS-systemen kunnen allemaal aan de slag met de game. Tot die tijd gaa  er vast nog meer verschillende karakters en gamedetails bekendgemaakt worden, dus men wordt in ieder geval wel op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Disney Infinity 2.0 Stitch and Tinkerbell Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch