Menu Premium
Loading...

Disney Infinity 2.0: Guardians of the Galaxy Play Set Trailer

Angelique Grift 23/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

14 augustus komt er een nieuwe film van Marvel uit, namelijks niets minder dan Guardians of the Galaxy. Disney, de partij die sinds heden de Marvel-licenties in handen heeft, laat er geen gras over groeien en laat vandaag merken dat de personages uit de film ook in hun aankomende Disney Infinity game speelbaar zijn. Met wie kunnen we straks aan de slag in Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes? Je ziet de nieuwe set in de Disney Infinity 2.0: Guardians of the Galaxy Play Set Trailer.

Na Activision’s Skylanders kwam ook Disney met een vergelijkbare game. De charme van Disney Infinity zit in de personages die je speelt. Naast dat het je bekende Disney- en Marvel-figuren zijn, zet je de fysieke poppetjes van deze personages op een platform die gekoppeld is aan Disney Infinity. Vervolgens verschijnt dat personage op je scherm en kun je met hem de game spelen.

Elke set personages heeft zo zijn eigen verhaal. Het verhaal van de Guardians of the Galaxy speelt zich af in Knowhere, voor Marvel-fans een bekende locatie. Star-Lord en de andere Guardians hebben net een krachtig ruimteobject gestolen van Ronan the Accuser, waarna de bad guy himself graag het object terug steelt. Hij is flink pissig en ziet het dan ook zitten om Knowhere en de Guardians keihard te vernietigen. De Guardians bevechten Ronan en zijn leger van Sakaaran om Knowhere van de ondergang te behoeden en het object veilig uit de handen van de schurk te houden.

Niet alleen kan de speler het verhaal volgen. Ook heeft Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes net zoals het eerste deel de Toybox-modus om zelf levels te maken. Daarnaast bevat de game power discs om je personage extra krachten te geven en extra gadgets om naast je poppetje op je platform te zetten. Met deze extra’s is het bijvoorbeeld mogelijk om Davy Jones een beter wapen geven met de power disc en hem sneller door de levels bewegen met de koets van Assepoester.

De nieuwe set van Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes is te gebruiken op Wii U, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Wanneer is echter nog de vraag, want een Europese releasedatum ontbreekt tot op heden nog. Wil je nu al weten hoe de personages er in de game uitzien? Check dan heel snel de bovenstaande trailer!

Disney Infinity 2.0: Guardians of the Galaxy Play Set Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch