Menu Premium
Loading...

Dishonored: The Brigmore Witches Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 13/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In Amerika kunnen ze er al vol tegenaan, maar helaas moet het Europese continent nog een dag wachten voor we de laatste DLC van de Dishonored-serie kunnen spelen. Als je niet kan wachten, is er goed nieuws, want er zijn alvast wat beelden te zien. Ga er goed voor zitten en check snel de Dishonored: The Brigmore Witches Gameplay Trailer!

The Brigmore Witches is de laatste DLC die uitkomt voor Dishonored en gaat verder waar het vorige deel, The Knife of Dunwall, ophield. Opnieuw sta je in de schoenen van oppermoordenaar Daud en ga je het gevecht aan met Delilah, die jou op allerlei duistere manieren probeert te beheksen. Genoeg redenen om dus al het geweld uit de kast te trekken en eens te laten zien wie er de baas is. Ontwikkelaar Bethesda heeft goed nagedacht over deze nieuwe downloadable content en het is dan ook mogelijk om je wapens, krachten en item-upgrades mee te nemen naar deze uitbreiding. Dat betekent niet dat mensen die in het laatste deel erg goed waren het makkelijker krijgen! Iets waar in mijn ogen enorm goed over is nagedacht.

Op 16 juli werd The Brigmore Witches aangekondigd en nu is het eindelijk zover. Morgen zal de uitbreiding ook in Europa te vinden zijn en dan kunnen we aan de slag met Dishonored: The Brigmore Witches. De DLC zal uitkomen voor de PC, de PlayStation 3 en de Xbox 360. Voor de mensen die een PlayStation 3 hebben, is het helaas nog een dag extra wachten, want daar zal deze uitbreiding pas vanaf 14 augustus te downloaden zijn. Check snel die trailer. Ik loop in ieder geval al warm!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch