Menu Premium

Dishonored: Dunwall City Trials DLC krijgt een releasedatum

Gamekings Redactie 27/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mocht je onderhand, wat wij ons trouwens moeilijk voor kunnen stellen, klaar denken te zijn met de gruwelijke stealthy-RPG Dishonored, dan hebben we goed nieuws voor je. Of eigenlijk is Bethesda de blijde boodschapper. De Dishonored: Dunwall City Trials DLC krijgt een releasedatum namelijk. Eindelijk! Over precies twee weken, op 11 december, ligt de eerste, met walvisolie doordrenkte Dishonored DLC in de virtuele schappen.

De eerste DLC van het intens sfeervolle, maar ook zeer brute, Dishonored boorduurt verder op het kill-score-rank idee van de Campaign. De DLC biedt tien Challenge Maps, waarop jij Challenges moet voltooien. De Challenges geven jou als speler uitgebreid de mogelijkheid je, in de Campaign vervaardigde sneak-skills, nogmaals het hoogtij te laten vieren. Het worden tien Maps waarin trial-and-error centraal staat. Minuten lang in een hoekje verstopt zitten, om zo de specifieke routes van de Guards te ontcijferen is ook hier aan de orde. Als je de Campaign van Dishonored al helemaal gespeeld hebt, dan weet je dat je vaak dood zult gaan, maar dit is juist wat de game zo ongelofelijk belonend maakt. Het perfectioneren van je sneak-skills, het op de proef stellen van je geduld en het uiteindelijk maken van ongelofelijk brute kills, geeft je het echt gevoel als ware je een Master Assassinator bent. En dat gevoel, hét Dishonored-gevoel, zul je ook in de komende DLC kunnen ervaren.

De Challenges zullen onder andere bestaan uit missies met een tijdslimiet, waarin je binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk strotten moet doorsnijden. Maar er zijn ook missies waar je juist zo lang mogelijk in leven moet blijven, met een aantal Tall Boy’s op je hielen kan dat nog best eens lastig worden. Genoeg content dus om nog eens in Dishonored te duiken.

Dat het verhaal niet verder uitgediept wordt in de eerste DLC is misschien jammer. Gelukkig kan Bethesda ook melden dat de eerstvolgende twee DLC’s zich volledig op het verhaal in Dunwall gaan richten. Deze kun je begin 2013 verwachten.

De DLC komt gelijktijdig uit voor zowel de Xbox 360, PlayStation 3 als de PC. Ben jij er klaar voor om nogmaals het donker in te kruipen, je te verzuipen in walvisolie en de meest lugubere assassinations uit te voeren? Wij maken je in ieder geval alvast warm, of je het nu wil of niet, met een aantal heerlijke screenshots.

Dishonored: Dunwall City Trials DLC krijgt een releasedatum

Dishonored: Dunwall City Trials DLC krijgt een releasedatum

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch