Menu Premium

Dishonored: Dunwall City Trials DLC komt in december uit

Gamekings Redactie 26/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dishonored valt goed in de smaak bij menig gamer en critici, het is daarom dan ook geen verrassing dat de eerste DLC alweer voor de deur staat te trappelen. Dishonored: Dunwall City Trials DLC komt in december uit en is de eerste van drie uitbreidingen.

Voor de gamers die de afgelopen tijd onder een rots hebben gelegen; Dishonored is een first-person stealth action game, ontwikkeld door Arkane studios. Het speelt zich af in de fictionele industriële stad Dunwall, die zijn inspiratie haalt uit het Victoriaanse Londen. Je krijgt controle over de man met het masker, Corvo Attano, de legendarische ex-bodyguard van de keizerin. Jammer genoeg wordt Corvo beschuldigd van haar moord en jij zult er alles aan moeten doen om deze corruptie te bestrijden. Het mooie van Dishonored is de gameplay vrijheid, a la Deus Ex kun je een missie met miljoenen mogelijkheden voltooien. De keuzes die je maakt, die hebben grote gevolgen voor het verdere verloop van de game.

Het is dus niet gek dat Bethesda nog even wat melk uit deze koe wil persen, met een drietal DLC packs. Dishonored: Dunwall City Trials bestaat uit tien challenge maps die je skills flink testen op het gebied van combat, stealth en mobiliteit. De tien uitdagingen zullen onder andere bestaan uit: een gevecht tegen hordes aan vijanden, zwaartekracht beproevende assassinations drops en een race tegen de klok. Naast deze uitdaging zijn er, voor de verzamelaars, ook nieuwe achievements en trophies toegevoegd en komt er een global leaderboard online.

De tweede en derde DLC komen in 2013 naar je toe en zullen beide verhalende campagnes bevatten. DLC numero dos heeft nog geen titel, maar focust zich op ‘Daud’, de leider van de supernatural assassin groep The Whalers. Deze uitbreiding moet in de lente van 2013 verschijnen. Over het derde DLC pakket is nog helemaal niks bekend, behalve dat het ook een campagne bevat en Corvo’s verhaal nog een stuk uitgebreider maakt.

Wat vond jij van Dishonored? Hebben Bethesda en Arkane studios jouw stoutste game-dromen waargemaakt en kan je nu al niet wachten op de DLC?

Dishonored: Dunwall City Trials DLC komt in december uit

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch