Menu Premium
Loading...

Dishonored Developer Documentary Part 1 Inception trailer

Gamekings Redactie 06/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een aantal developers van Arkane Studios, de mannen achter het veelbelovende Dishonored, komt aan het woord over de gritty steampunk wereld in de Dishonored Developer Documentary Part 1 Inception trailer.

De hoofdrol in Dishonored gaat naar Corvo. De beste man zit onterecht in de cel voor de moord op de keizerin, waar hij al jaren een trouwe lijfwacht van is. Je zult met je bovennatuurlijke krachten moeten ontsnappen en achter je beschuldigers aan moeten. De developers hebben goed nagedacht over de verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Er is namelijk, voor de verandering, gedacht aan de spelers die liever op hun gemak door het level wandelen en onder elke rots of steen kijken. Je kunt je missies helemaal doorlopen zonder dooien te laten vallen en zonder dat iemand weet dat je er geweest bent. Maar je kunt ook als een malloot door het spel heen razen en alles en iedereen neer maaien.

De mogelijkheden in deze open-world game zijn eindeloos. Met je speciale krachten verander je jezelf bijvoorbeeld in een stuk kibbeling en zwem je ongezien door de riolen naar je doelwit. Vervolgens teleporteer je door de hele kamer heen om of ongezien door te lopen, of om iedereen een mes in zijn rug te duwen. Kortom genoeg manieren om je doel te bereiken. De gasten die dit allemaal mogelijk maken gaan dieper in op de materie in de Dishonored Developer Documentary Part 1 Inception trailer.

Dishonored Developer Documentary Part 1 Inception trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch