Menu Premium
Loading...

DiRT Rally nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One

Franky Mangal 05/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat de game eerder al verschenen is voor PC, kunnen vanaf vandaag ook PlayStation 4 en Xbox One-spelers aan de slag met DiRT Rally. Codemasters bevestigt dat de game per direct beschikbaar is voor PlayStation 4 en Xbox One, terwijl de PC-versie vandaag een fysieke release heeft gekregen.

Codemasters heeft met DiRT Rally geprobeerd de meest authentieke en uitdagende rallygame ooit uit te brengen. DiRT Rally bevat dan ook officiële FIA World Rallycross content waarmee je met de echte off-road wagens kunt scheuren over veel bekende circuits, waarop één misstap al fataal kan zijn voor je tijd.

DiRT Rally kent ook online league support, waarmee je het kunt opnemen tegen andere coureurs van over de hele wereld. Bij de launch bevat de game veel extra content. Zo zijn de Classic Mini en Super 1600 series direct beschikbaar en kun je gebruik maken van diverse video’s om je skills te verbeteren. Voor het eerst kun je ook door Pikes Peak scheuren en de meest iconische overwinningen van rally-legende Colin McRae herbeleven. Daarnaast heeft Codemasters nog zeven extra wagens aan de game toegevoegd, waaronder de Peugeot 208 T16 Pikes Peak, Renault 5 Turbo, Opel Corsa Super 1600 en de Mini Classic Rallycross.

DiRT Rally is vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One. Ga jij deze game spelen? Laat het ons weten in de comments!

DiRT Rally nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch