Menu Premium

DiRT Rally komt uit met nieuwe content op consoles

Samuel Boyd 02/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de PC is DiRT Rally al sinds 7 december officieel uit, maar omtrent de consolerelease op de PlayStation 4 en Xbox One was er echter nog weinig bekend naast de releasedatum. Gelukkig komt Codemasters vandaag met een hele hoop nieuwe informatie over de consoleversies die in april in de winkels liggen.

De consolerelease brengt veel nieuwe content met zich mee. Zo zullen er nieuwe track-varianten, career-opties en zeven nieuwe auto’s bijkomen in vergelijking met de versie die nu op de PC beschikbaar is. Echter is dit ook goed nieuws voor de PC-gamers, gezien zij de nieuwe content in een gratis update binnen krijgen. Bovendien zal de update, naar alle waarschijnlijkheid, ook enige performance verbeteringen toevoegen.

Het is de bedoeling dat zowel de Xbox One- als de PlayStation 4-versie op 1080p/60fps draaien. Paul Coleman, de chief game designer, vertelt hier meer over: “We zitten er erg dichtbij met de PlayStation 4-versie, de Xbox One-versie heeft echter meer aandacht nodig.” Grafisch gezien moeten de twee versies erg dicht bij elkaar in de buurt liggen, maar wellicht zal de Xbox One-versie een dynamische resolutie krijgen.

Coleman laat verder weten dat ze erg blij zijn met het succes van DiRT Rally op de PC: “We hebben veel geleerd van DiRT Rally en hebben vernieuwd vertrouwen. Ik denk dat we in de toekomst fans nog flink gaan verassen wat rally betreft,” aldus Coleman. Voorlopig is het nog speculeren over wat we kunnen verwachten nadat DiRT Rally is uitgekomen.

DiRT Rally komt op 5 april uit op de PlayStation 4 en Xbox One. Heb jij al zin om door het grind en zand te racen? Laat het weten in de comments!

Bron: VideoGamer (1) (2) (3)

DiRT Rally komt uit met nieuwe content op consoles

DiRT Rally komt uit met nieuwe content op consoles

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch