Menu Premium

DiRT 3 en Pneuma onderdeel van Games With Gold in november

Karim Shehata 28/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

November belooft een epische maand te worden voor Xbox One-bezitters. Niet games als Fallout 4 en Rise of the Tomb Raider verschijnen in die maand, ook de New Xbox Experience zal zijn opwachting gaan maken. Door middel van de New Xbox Experience is het mogelijk om Xbox 360-games te spelen op de Xbox One, waardoor de Games With Gold line-up van november een interessante te noemen is. De games die je in november kunt downloaden, zijn zojuist bekendgemaakt door Microsoft.

In november kun je op de Xbox One aan de slag met Pneuma: Breath of Life en Knight Squad, terwijl Xbox 360-bezitters aan de slag kunnen met DiRT 3 en Dungeon Siege III. De eerstgenoemde Xbox One-game is de hele maand november gratis te downloaden, terwijl Knight Squad van 16 november tot en met 15 december kosteloos te downloaden is. Bij de Xbox 360-games ligt dit net iets anders: DiRT 3 is van 1 tot en met 15 november gratis te downloaden, Dungeon Siege III is kosteloos binnen te trekken van 16 tot en met 30 november.

Op 12 november verschijnt echter de New Xbox Experience, waardoor je bovengenoemde Xbox 360-games ook op de Xbox One kunt gaan spelen. Welke games uit de Games With Gold line-up ga jij in november checken?

DiRT 3 en Pneuma onderdeel van Games With Gold in november

DiRT 3 en Pneuma onderdeel van Games With Gold in november

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch