Menu Premium

Directeur Paul Megan van LucasArts neemt ontslag

Gamekings Redactie 03/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Directeur Paul Megan van LucasArts neemt ontslag. Waarom de man precies opstapt en wie hem daarna gaat vervangen is niet bekend. Zoals vaak het geval is bij zo’n vertrek, vliegen de gebruikelijke complimenten over en weer.

Paul laat weten dat LucasArts zich enorm ontwikkeld heeft en dat hij trots is op wat de teams bereikt hebben. “We hadden een geweldige E3 met Star Wars 1313 en andere projecten. Het was een eer hier te mogen werken, ik wens LucasArts het allerbeste.”

De studio laat op hun beurt weten dat Paul een “kostbaar teamlid” was. Zoals gezegd is het nog niet duidelijk wie de leiding nu gaat nemen. Huidige werknemers delen tijdelijk de CEO-stoel, Kevin Parker gaat business operations leiden en Gio Corsi doet studio productie.

Eerder dit jaar stapte Clint Hocking ook al op. De designer van Splinter Cell en Far Cry 2 ging namelijk aan de slag bij Valve. De lopende projecten van LucasArts gaan uiteraard gewoon door, ondanks dat dit al het tweede vertrek is van een hoofdfiguur. Op dit moment is Star Wars 1313 het enige bekende project van de studio. Mocht je nog een baan zoeken in de game-industrie, dan weet je nu waar nog een paar vacatures te vinden zijn. Als je Star Wars achterstevoren kunt quoten heb je ongetwijfeld een streepje voor bij de sollicitatie.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch