Menu Premium

DICE teast Battlelog 2.0 voor Battlefield 4

Gamekings Redactie 18/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

DICE geeft niet alleen de Battlefield serie met Battlefield 4 een nieuw jasje. Nee, ook Battlelog wordt onder handen genomen en opgepoetst. DICE teast Battlelog 2.0 voor Battlefield 4 met een foto via Twitter. Het is dus heel waarschijnlijk dat met de lancering van Battlefield 4 ook Battlelog 2.0 de lucht in is.

Battlelog, de statistieken service van Battlefield, werd geïntroduceerd met Battlefield 3 en houdt al jouw overwinningen, kills en andere info bij. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat deze service zou worden geupdate voor de lancering van Battlefield 4. DICE wil ons dat ook laten weten en heeft daarom een onscherpe foto van Battlelog 2.0 de wereld in gestuurd met de duidelijke tekst: “BL2 teaser”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De foto laat de vernieuwde Battlelog zien waar op dit moment Battlefield 3 al op werkt. Of dit betekent dat we Battlelog eerder kunnen verwachten dan de lancering van Battlefield 4, is nog niet duidelijk. DICE heeft wel aangegeven dat de service in voorbereiding op Battlefield 4 updates gaat krijgen. Zo is de ontwikkelaar aan de slag met het uitbreiden van het maximale aantal vrienden, meer privacy opties en er komt een Android app van Battlelog. Goed nieuws dus voor de Android telefoon bezitters. DICE liet echter ook meteen weten dat er geen plannen zijn voor een Windows Phone of Blackberry 10 Battlelog app.

Uit de foto valt nog weinig op te maken, maar het is goed nieuws dat DICE ook Battlelog een poetsbeurt geeft. De vraag is nu alleen welke aanpassingen of toevoegingen aan Battlelog jij graag zou willen zien?

DICE teast Battlelog 2.0 voor Battlefield 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch