Menu Premium

Diablo 4 ogenschijnlijk gelekt dankzij Art Book beschrijving

Lars Leeftink 21/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Blizzard momenteel niet uit het nieuws is te slaan, is een understatement. Dat het niet allemaal even positief is, zal niemand betwisten. Toch is er nu, voor gamers in ieder geval, een nieuwtje over Blizzard waar mensen dan wel weer vrolijk van worden. Althans, zo lijkt het. Diablo 4 lijkt namelijk gelekt te zijn door een Art Book beschrijving in GameStar. Hype overload.

Waar ging het fout?

Bij een boek over de game genaamd The Art of Diablo. De beschrijving van het boek verraad namelijk, niet bewust natuurlijk, dat er een Diablo IV aan zit te komen. De beschrijving: “Featuring over 500 artworks from Diablo, Diablo II, Diablo III and Diablo IV, this book features many noteworthy artworks created for Blizzard Entertainment’s iconic action RPG.”. Nu kun je hiervan zeggen, denken en maken wat je wil. Feit is wel dat Diablo 4 duidelijk genoemd wordt en het dus zo maar eens zou kunnen zijn dat er wat aan zit te komen.

Diablo 4 in the making?

Misschien zijn ze al wel verder dan dat wij denken. Wie zal het zeggen. Het is op basis van dat wat we nu weten alleen maar gissen. Geen release datum, geen confirmatie van Blizzard. Helemaal niks. Maar het zou toch wel raar zijn als er in het boek staat dat er dingen van Diablo 4 langs zullen komen zonder dat ze weten of de game überhaupt in ontwikkeling is? Dat lijkt nogal gewaagd, zeker omdat het zwart op wit genoteerd staat. Het kan echter ook gewoon een simpele typfout zijn, iets waar iedereen wel eens last van heeft. Hoe dan ook, het gaat weer eens ergens anders over dan protesten omtrent Blizzard. Maar of zij er echt blij mee zullen zijn…

Denk jij dat er een Diablo 4 aan zit te komen? Wat vond jij van de vorige Diablo’s en wat zijn je verwachtingen van Diablo 4, mocht er een vervolg komen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch