Menu Premium

Diablo 3 Season 10 is nu live op PC, PlayStation 4 en Xbox One

Joep Omes 03/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als jij je kist even wat beter rangschikt, heb je ongetwijfeld ergens nog wel een plekje voor meer loot: Diablo 3 Season 10 is namelijk begonnen! Dit tiende seizoen is een speciaal seizoen, want het kent een gelijktijdige release voor alle platformen en daarmee maken spelers op Xbox One en PlayStation 4 voor het eerst een Diablo season mee!

Seizoenen in Diablo maken het mogelijk voor doorgewinterde spelers hun skills opnieuw te testen door een frisse start te maken en gedurende het seizoen sneller te levelen en meer goede loot te verzamelen. Aan het einde van het seizoen kunnen spelers dan hun characters gebruiken in de normale game. Dat de console dit keer ook mee mocht doen, hoorden we al in de week dat patch 2.5.0 live ging. Het tiende seizoen is dus van start gegaan en bevat dus ook nieuwe functies die zijn geïntroduceerd in de nieuwe patch. Zo kunnen spelers nu tot vijf verschillende builds opslaan per character via the Armory, zodat je gemakkelijk kunt switchen tussen spells en gear, zodat je sneller klaar bent om een andere rol te vervullen. Daarnaast is er een apart tabblad voor crafting materials en zijn er bugfixes en updates om de kwaliteit van de game hoog te houden doorgevoerd.

Diablo 3 wordt nog steeds veel gespeeld en deze updates houden de game interessant voor de die-hards die nog regelmatig de gevaren van Sanctuary trotseren. Speel jij nog Diablo? Is Diablo 3 net zo’n lang leven beschoren als zijn voorganger? Vertel het ons!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch