Menu Premium

Diablo 3 Real-money Auction House nu beschikbaar in Europa

Gamekings Redactie 15/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is aan! De real-money auction house van Diablo 3 is nu beschikbaar in Europa. Spelers kunnen vanaf nu hun loot kopen en verkopen voor keiharde euro’s in plaats van ingame coins.

Diablo 3 spelers kunnen vanaf nu brute shit kopen en verkopen in de real-money Auction House van Diablo 3. Dit kan door middel van third-party betaalservices of door middel van Battle.net Balance. Let wel op dat dat je alleen spullen kunt verhandelen van de characters die aangemaakt zijn binnen je eigen regio. De real-money Auction House is te bereiken in het hoofdmenu van Diablo 3. Hierna valt er rechtsbovenin te switchen tussen ingame money en echt geld. Je moet echter wel 18 jaar of ouder zijn om gebruik te kunnen maken van deze dienst.

Iedereen die gebruik maakt van Battle.net Balance heeft een fysieke Battle.net Authenticator of de Battle.net Mobile Authenticator App nodig. Deze Authenticator is nodig om je saldo van je Battle.net Balance op te waarderen. Voor iedereen die gebruik gaat maken van PayPal moeten zich aanmelden voor de Battle.net SMS Protect service. Met deze service krijg je een sms toegestuurd om je overdracht te bevestigen.

Het is tot nu toe alleen nog toegestaan gear te verhandelen in de Auction House. Ach, als je de prijzen hebt gezien van de Auction Houses buiten Europa, dan kun je je er zelf makkelijk mee onderhouden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch