Menu Premium

Diablo 3 krijgt mogelijk een nieuwe class, The Necromancer

Roy de Keijzer 02/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er heeft voor een korte tijd een afbeelding van een mogelijke nieuwe class voor Diablo 3 op de officiële Blizzard Gear Store gestaan. De illustratie is inmiddels weer verwijderd. Hieronder is te zien om welke afbeelding het gaat.

20161102_diablo_3_necromancer

De URL van de afbeelding bevatte onder andere het woord ‘Necromancer.’ Op de afbeelding zijn een mannelijk en een vrouwelijk personage te zien die op elkaar lijken, wat zou moeten duiden op een nieuwe class voor Diablo 3. De mannelijke character lijkt sterkt op Xul, een necromancer uit Diablo 2 die ook is te bewonderen in Heroes of the Storm. Dit gegeven, samen met het undead leger wat op de illustratie is te zien, hinten sterk naar een nieuwe class. Deze Necromaner zou natuurlijk ook gewoon kunnen voorkomen in een nieuwe Diablo 4 waar veel geruchten over gaande zijn, of misschien toch een remake van het tweede deel waar veel fans op hopen?

Op de waarheid zullen we moeten wachten. Het gaat hier vooralsnog om een gerucht. Wel is het zo dat pas geleden op dezelfde Gear Store een illustratie uitlekte van een nieuwe character voor Overwatch, wat achteraf ook geen onzin bleek te zijn. De kans is dus aanwezig dat dit lek dus ook een kern van waarheid bevat, al lijkt een nieuwe expansion voor Diablo 3 met een nieuwe class op dit moment de meest logische verklaring.

Denk jij dat dit een hint is naar een nieuwe expansion van Diablo 3? Of denk je dat het bij een gerucht zal blijven? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch