Menu Premium
Loading...

Deze trailer van Super Mario Maker 3DS laat zien hoe je levels maakt

Rens van Nerum 17/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het razende succes van Super Mario Maker op de Wii U, kun je nu waar je ook bent, bouwen aan je eigen Super Mario-levels. Super Mario Maker komt er namelijk aan voor de 3DS! In deze trailer van Super Mario Maker 3DS kun je alvast zien hoe het bouwen eraan toegaat op de handheld van Nintendo.

In de trailer kun je zien hoe gemakkelijk je op jouw 3DS te werk kunt gaan om je eigen Super Mario-werelden te creëren. Door gebruik te maken van je stylus selecteer je gemakkelijk alle items die je nodig hebt en sleep je ze zo je eigen wereld in. De keuze is reuze! Er zijn in totaal 60 items beschikbaar, waarvan de helft meteen beschikbaar is zodra je met de game start. Vele items kun je vervolgens ook nog bewerken zodra je ze geplaatst hebt door ze bijvoorbeeld te vervormen of op te stapelen. De mogelijkheden zijn oneindig!

Speel in old-school Super Mario-stijl of in de nieuwe 3D-versie! Super Mario Maker is vanaf 2 december 2016 beschikbaar voor de Nintendo 3DS en daarom een perfect cadeau voor Snieklaas of kerst! Ga jij onderweg met je stylus spelen? Wat voor onmogelijke uitdagingen ga jij ontwerpen en delen met de wereld? Laat het ons weten in de comments!

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch