Menu Premium

Deus Ex: Mankind Divided – A Criminal Past story DLC komt op 23 februari

Maarten van Steijn 24/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf 23 februari kunnen we weer verder met Deus Ex: Mankind Divided! De nieuwe Deus Ex: Mankind Divided DLC gaat A Criminal Past heten en geeft je nieuwe, verhalende content.

A Criminal Past is de tweede DLC van deze game. In deze tweede DLC keert Adam Jensen terug. Jensen is in een zwaar bewaakte, vijandige gevangenis beland. Diep in dit vijandelijke territorium is jouw missie om informatie te verkrijgen van een undercover agent die een tijd geleden compleet van de radar is verdwenen.

Deze DLC lijkt een duister en grimmig tintje te gaan krijgen, waarbij het kwaadste in de mens naar boven wordt gehaald. Alhoewel Eidos Montreal, developer van deze game, nog geen trailer vrijgegeven heeft, hebben ze dus wel een releasedatum voor de PlayStation 4, Xbox One en PC! Als je de season pass hebt, hoef je daarnaast niks te doen om de content te kunnen spelen.

Ook heeft Eidos Montreal een stukje artwork gepubliceerd via Twitter:

Zie jij jezelf snel terugkeren naar dit veel omvattende, keiharde wereldje van Deus Ex: Mankind Divided? En ga je hiervoor de season pass aanschaffen, of is die allang binnengesleept? Laat het horen in de reacties!

Bron: Vdeogamer

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch