Menu Premium

Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut nu backwards compatible op Xbox One

Joep Omes 10/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar speculeerden we er al over, maar nu weten we het zeker: nadat de originele game in december beschikbaar werd, is nu ook de Director’s Cut van Deus Ex: Human Revolution te spelen op de Xbox One doordat deze backwards compatible is gemaakt!

De game, die voor de Xbox 360 op twee schijfjes stond, is ondanks de beperkingen toch beschikbaar voor de nieuwe generatie. Het is niet zo toevallig dat de game nu toegankelijk wordt gemaakt voor een nieuwe groep spelers; het volgende deel in de serie, Deus Ex: Mankind Divided, staat op de planning voor augustus van dit jaar.

Naast Deus Ex: Human Revolution zijn er vandaag nog vier andere games backwards compatible gemaakt. Het gaat om Final Flight: Double Impact, Faery: Legends of Avalon, Frogger 2, en Puzzlegeddon. Voorheen kwam Microsoft maandelijks met games die backwards compatible gemaakt werden, inmiddels hanteren ze een schema waarbij de game uitkomt ‘als-ie-uitkomt.’ Tot nu toe gaat dat goed, want er komen wekelijks meerdere games uit!

Ga jij Deus Ex: Human Revolution spelen nu je eindelijk kunt? Of valt je oog op een van de andere titels? Laat het weten in de comments!

Bron: GameInformer

Deus Ex: Human Revolution Director's Cut nu backwards compatible op Xbox One

Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut nu backwards compatible op Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch