Menu Premium

Details van Killzone: Mercenary verschijnen in een Pools gamemagazine

Gamekings Redactie 28/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mensen met een PS Vita die op zoek zijn naar de volgende AAA-titel voor de handheld moeten nu opletten, want details van Killzone: Mercenary verschijnen in een Pools gamemagazine.

De eerste keer dat we van deze game hoorden was op de GamesCom vorig jaar. Hier werd deze gepromoot als een game die op geen enkel ander platform mogelijk zou zijn. Het nieuws heeft sinds het evenement een beetje stilgestaan, totdat pas geleden een aantal details en wat concept art opdoken in het Poolse PlayStation tijdschrift “PSX Extreme”.

Het voornaamste feit is dat de nieuwe Killzone zal gaan lopen op een engine die te vergelijken is met de Killzone 3 engine. Het grootste verschil tussen de twee is dat er bij de engine van Killzone: Mercenary wat “gimmicks” zijn toegevoegd aan de besturing om de PS Vita zo veel mogelijk te benutten.

Het Poolse artikel noemt Killzone: Mercenary prachtig. De textures zijn volgens hen retescherp, de character models zien er spectaculair uit en de draw distance (hoever je kan kijken in een game) is voor de PS Vita enorm indrukwekkend. Het artikel zegt dat deze game in principe een portable Killzone 3 wordt en dat het er beter uitziet dan de andere Vita titel, Uncharted: Golden Abyss. Als we onze Poolse collega’s moeten geloven speelt de game stabiel, zonder framedrops,  zelfs tijdens de vele gevechten in de grote gebieden die de game te bieden heeft.

Of dit waar is of niet, daar zullen we snel achter komen, want PlayStation Blog Manager Fred Dutton heeft beloofd dat Sony, deze week nog, meer details zal vrijgeven over de game. Zou jij een PS Vita kopen met het aantal goede games dat er nu beschikbaar voor is? En als je er al een hebt, ga je dan deze game halen?

 

Details van Killzone: Mercenary verschijnen in een Pools gamemagazine

Details van Killzone: Mercenary verschijnen in een Pools gamemagazine

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch