Menu Premium

Destiny: The Taken King krijgt geen grote DLC volgens Bungie

Karen Koch 08/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mocht je aan het hopen zijn op grote DLC packs voor Destiny: The Taken King, dan komt dit nieuws best wel hard aan. Bungie heeft namelijk bevestigd dat ze dit absoluut niet van plan zijn en dat ze de game eigenlijk naar een model willen ombuigen waarbij hier en daar een missie wordt toegevoegd.

Dit betekent dus geen expansions zoals House of Wolves en The Dark Below, welke toch goed ontvangen werden door de fans. Ze willen bij Bungie namelijk de fans dit keer verrassen met de content en het dus niet op een roadmap neerzetten om die vervolgens aan het publiek te tonen. Volgens Derek Carroll, designer bij Bungie, willen ze met The Taken King veel meer richting een event-based model van gamen toegaan en grote, geplande expansions passen hier niet tussen.

Je zal dus een stuk meer events als Festival of the Lost en het recente Sparrow Racing League kunnen verwachten. Deze content wordt echter wel, in tegenstelling tot de eerdere expansions, direct beschikbaar gemaakt voor iedereen die Destiny: The Taken King in zijn of haar bezit heeft.

Destiny: The Taken King pakt alles dus heel anders aan dan Destiny vorig jaar. Hoe denken jullie over dit besluit van Bungie, goed idee, of wil je toch liever in één keer een bak vol content?

Bron: Kotaku

Destiny: The Taken King krijgt geen grote DLC volgens Bungie

Destiny: The Taken King krijgt geen grote DLC volgens Bungie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch