Menu Premium
Loading...

Destiny The Crucible Gameplay Gamescom 2014 Trailer

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen maand waren er een boel gamers die alvast aan de slag konden met in de beta van Destiny, de game van Bungie die volgende maand verschijnt voor de PlayStation 4 en PlayStation 3 als Xbox One en Xbox 360. De multiplayer was in deze beta echter nog niet volledig beschikbaar. Of nouja, je kon wel met meerdere mensen tegelijk spelen en het samen opnemen tegen al het alien scum, maar de volle potentie werd nog niet laten zien. In de Destiny The Crucible Gameplay Gamescom 2014 Trailer krijgen we uitgebreid te zien hoe dat er in de toekomst aan toe zal gaan.

Destiny’s player versus player onderdeel heet The Crucible. In deze modus neem je het voornamelijk tegen andere spelers op en kun je eens echt laten zien uit wat voor hout je gesneden bent. In de trailer worden enkele verschillende aspecten uit de doeken gedaan. Zo is er een free for all modus, waarin iedereen je vijand is, maar ook iedereen door jouw kogels geraakt kan worden. Ook neem je het op tegen voertuigen en is het mogelijk oude relieken te vernietigen om zo jezelf of je team naar de overwinning te helpen.

Naast het tonen van deze eerste ontzettend brute multiplayer beelden, is er deze persconferentie nog een aardig nieuwtje omtrent Destiny. De allereerste uitbreiding, The Dark Below, is in december voor iedereen beschikbaar. Een kleine drie maanden na de officiële lancering komt er dus nog meer content naar de PlayStation 4 of PlayStation 3. Dat is niet mis.

Destiny The Crucible Gameplay Gamescom 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch