Menu Premium
Loading...

Destiny: The Collection bevat alle Destiny content ooit, inclusief Rise of Iron

Karim Shehata 15/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder ging het gerucht al dat Destiny: Rise of Iron niet alleen los zou uitkomen, maar ook als onderdeel van een complete collectie. Nu blijkt dit de waar te zijn, want Destiny: The Collection is aangekondigd door Activision!

Mocht je Destiny nog nooit gespeeld hebben en ook maar een pinklengte interesse hebben in deze game, dan lijkt deze collectie voor jou op maat te zijn gemaakt. Destiny: The Collection bevat namelijk alle content die ooit is gemaakt voor Destiny. Dat betekent dat je dus aan de slag kunt met de vanilla game, The Dark Below, House of Wolves, The Taken King en dus ook Rise of Iron, het uitbreidingspakket dat nog moet gaan verschijnen voor de game.

Dit hele pakket verschijnt op 20 september voor PlayStation 4 en Xbox One, op de dag dat Rise of Iron verschijnt dus. Wanneer je besluit een pre-order te plaatsen voor Destiny: The Collection, loop je ook de pre-order niet mis die iedereen krijgt bij een pre-order van Rise of Iron. De Iron Gjallarhorn Rocket Launcher zit namelijk ook inbegrepen in Destiny: The Collection.

Destiny: The Collection verschijnt zoals gezegd op 20 september. Ga jij door dit pakket alsnog aan de Destiny? Of laat je deze aan je voorbij gaan omdat je alles al speelt, of omdat het je geen hol interesseert? Laat het ons weten in de comments, nadat je de bovenstaande trailer hebt gecheckt!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch