Menu Premium

Destiny krijgt mogelijk een beta in juli

Gamekings Redactie 06/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste tijd horen we steeds meer van Destiny. Zo werden we vorige week verrast met heuse gameplay-beelden en kregen we gister een trailer te zien, waarin de makers hun zegje doen. Je kan wel merken dat het ondertussen al mei is en dat over een maand de E3 2014 begint in Los Angeles, want de marketingafdelingen in de game-industrie draaien overuren. Destiny krijgt mogelijk een beta in juli en met dit nieuws in het achterhoofd, zal menig gamer zijn vakantie waarschijnlijk wel verzetten.

Activision Blizzard is al tijden bezig met het promoten van hun nieuwe game Destiny. Dat is ook niet zo gek, want ondertussen hebben ze al meer dan 500 miljoen knaken in de ontwikkeling van deze game gestoken. Goede Morgen! Ik zal mijn bankrekeningnummer ook maar even doorgeven. Al ben ik bang dat het geld dan niet zo goed terecht komt, afijn. In het financiële jaaroverzicht van onze Amerikaanse vrienden is te lezen dat er in juli een beta zit aan te komen van Destiny. Eerder gingen de verhalen rond dat deze in de lente van dit jaar al naar buiten zou worden gebracht, maar helaas was dit niet het geval en werd de datum doorgeschoven naar deze zomer. Nu lijkt het er op dat we in juli aan de slag kunnen en als je niks beters te doen hebt in je zomervakantie, dan komt dit wel heel erg goed uit.

Op 9 september dit jaar komt Destiny uit voor de Xbox 360, de Xbox One, de PlayStation 3 en PlayStation 4. De beta verschijnt in juli eerst exclusief voor de PlayStation 3 en de PlayStation 4, maar komt enige tijd later ook naar de Xbox 360 en Xbox One. Mocht je echt niet zo lang kunnen wachten om met deze veelbelovende game even aan de slag te gaan, dan hebben wij ook nog de Destiny Strike Gameplay Trailer voor je in de aanbieding. Ook zal er op de E3 2014 genoeg te zien zijn over Destiny.

Destiny krijgt mogelijk een beta in juli

Destiny krijgt mogelijk een beta in juli

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch