Menu Premium

Destiny 2 teaser online gezet, 30 maart eerste trailer

Maarten van Steijn 29/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor de Guardians onder ons! Bungie houdt de stroom aan kleine beetjes informatie van de afgelopen dagen nog even aan, want er is een teaser online gezet van Destiny 2. Deze cinematic teaser is een luchtige aankondiging voor de officiële trailer die morgen moet gaan verschijnen.

Ook al duurt deze teaser niet veel langer dan een minuut, de sfeer zit er toch al lekker in. Een hoop ontploffingen, gruwelijke vijanden en het vleugje humor draagt mooi bij aan alle kleine beetje informatie die we de afgelopen dagen al hebben mogen ontvangen over Destiny 2.

Al hoewel een release datum voor deze titel nog niet officieel bevestigd is, heeft de gelekte poster van afgelopen maandag wel het vermoeden doen ontstaan dat er een aardige kans is dat de game op 8 september dit jaar uit zou kunnen gaan komen. Met de E3 om de hoek krijgen we hier ongetwijfeld veel meer over te horen.

Mocht je na het zien van deze teaser opeens weer enorm veel zin krijgen in deze First Person Shooter, dan is er altijd nog de mogelijkheid om aan de slag te gaan met de allerlaatste update uit de originele Destiny. Deze update, met de naam Age of Triumph, biedt de spelers een kans om opnieuw de Raids door te spitten.

Staat Destiny 2 al op jouw lijstje? En wat vind jij ervan dat alleen het cosmetische gedeelte van je Guardian mee te nemen is naar het tweede deel? Laat het horen in de comments!

Bron: vg247.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch