Menu Premium

Bungie hoopt Destiny 2 te redden via grote veranderingen in Eververse

Buck Bijlsma 12/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny 2 kwam afgelopen september uit voor de PlayStation 4 en XBOX One, waarna later de PC-release volgde. In het begin waren mensen te spreken over de nieuwste titel van Bungie, maar naarmate de tijd vorderde, ontstond er meer en meer chagrijn. Ook de Curse of Osiris-expansion kon mensen maar mondjesmaat tevreden stellen. Bungie hoort de kritiek en heeft nu een ‘Destiny 2 update roadmap’ naar buiten gebracht. Wat blijkt: Het loot box systeem gaat behoorlijk op de schop.

Kan Bungie het zinkende schip genaamd Destiny 2 redden?

Een van de grootste frustraties van de community is nog altijd het loot box systeem. Bungie zegt er het volgende over: “We recognise that the scales are tipped too far towards Tess at the moment, and Eververse was never intended to be a substitute for end game content and rewards.” Het bedrijf belooft verder dat spelers meer mogelijkheden krijgen om binnen de gameplay beloningen te kunnen verdienen.

In de blogpost gaat game director Christopher Barret dieper in op de materie. Zo geeft hij aan meer ‘direct purchase options’ te willen toevoegen. Ook zegt hij dat er aanpassingen worden gedaan aan de Bright Engrams, zodat spelers vaker de items krijgen die ze daadwerkelijk willen. Lees de blogpost hier in zijn geheel. Wat vinden jullie van deze beloftes en woorden van Barret? Denken jullie dat Bungie het vertrouwen van de community kan herwinnen? Laat je horen in de comments onder ‘Loot Box Systeem Destiny 2 op de schop’.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch