Menu Premium

Derde uitbreiding Trials Fusion verschijnt op 7 oktober

Angelique Grift 24/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Trials Fusion is sinds afgelopen april te verkrijgen en ondertussen heb je kunnen genieten van de twee uitbreidingen Empire of the Sky en Riders of the Rustlands. Binnenkort wordt er nog een uitbreiding toegevoegd aan het lijstje. Zet dus je motor maar alvast aan, want de derde uitbreiding van Trials Fusion verschijnt op 7 oktober.

Deze nieuwste DLC heet Welcome to the Abyss en zal geheel gehuld zijn in een maritiem thema. In Welcome to the Abyss maken de wolken van Utopia uit Empire of the Sky plaats voor de donkere ruïnes van de zee. Als onverschrokken coureur ontdek je de geheimen van deze oude ruïnes waar tekenen van aanbidding van een nog onbekende god te vinden zijn en een mysterieuze energie de antieke machines in leven houdt. Wees dus gewaarschuwd voor je de ruïnes binnenracet. Naast al het oceaangeweld om je heen, bevat Welcome to the Abyss tien nieuwe tracks en 24 nieuwe uitdagingen om jouw skills te testen en te verbeteren. Maak je liever jouw eigen tracks, dan biedt deze DLC jou een lading aan gloednieuwe onderdelen en zijn er vijf nieuwe trofeeën binnen te slepen.

Welcome the the Abyss is de derde van de zes uitbreidingen voor Trials Fusion die de ontwikkelaars willen uitbrengen. De overige drie die nog uit moeten komen, staan op de planning voor eind mei 2015. Het is nog maar heel even wachten voor je op 7 oktober de uitbreiding kan downloaden voor Xbox One, Xbox 360 en pc. Bezitters van een PlayStation 4 moeten een dagje extra wachten, want voor hen komt de uitbreiding 8 oktober in de store.

Derde uitbreiding Trials Fusion verschijnt op 7 oktober

Derde uitbreiding Trials Fusion verschijnt op 7 oktober

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch