Menu Premium
Loading...

Dennis vanaf de redactie over Firstlook

Gamekings Redactie 03/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De redactie kan al dagen niet meer slapen, omdat ze teveel uitkijken naar Firstlook 2012. Over drie nachten slapen is het gelukkig al zover, dan gaat Firstlook eindelijk echt van start. Tot die tijd vertelt Dennis over de game waar hij het meest naar uitkijkt.

Bij Dennis is dat antwoord heel simpel, hij kijkt het meest uit naar een titel van EA. De game gaat speelbaar zijn op Firstlook en ondanks dat Dennis de game stiekem al even heeft gespeeld, kijk hij uit naar een uitgebreidere sessie van de game op de beurs. De twee grootste titels die EA op Firstlook heeft staan zijn Medal of Honor: Warfighter en Need for Speed Most Wanted. Welke game zou Dennis zijn voorkeur hebben?

Martin sprak gisteren zijn voorkeur al uit voor Hitman Absolution, al had hij stiekem ook veel zin in de Boothbabe Awards, waar hij uiteraard in de jury zit. Op www.firstlookevent.nl kun je overigens nog steeds kaartjes kopen voor zaterdag en zondag, maar de kans is groot dat we over niet al te lange tijd door de kaartjes heen zijn. Dus wees er snel bij, dan zien wij jou 6 en 7 oktober in de jaarbeurs in Utrecht.

Als je nog wilt weten waar Dennis het meest naar uitkijkt, check dan Dennis vanaf de redactie over Firstlook.

Dennis vanaf de redactie over Firstlook

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch