Menu Premium
Loading...

Dennis is bezig met de Eindejaarsinterviews

Gamekings Redactie 05/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hij komt, hij komt, die lieve goeie…(record scratch)… Oke, die ouwe met die baard is in het land. Ja die ene met die staf, en die donkere knechten. Maar terwijl de Sint en zijn Pieten pepernoten aan het strooien zijn is Dennis hier op de redactie al helemaal in de kerstsferen. Althans, als hij die verdomde kerstlichtjes uit elkaar kan krijgen tenminste.

Maar waarom staat Dennis met kerstlichtjes te klooien als het Sinterklaas is? Nou, er is bij Gamekings een bepaald jaarlijks ritueel. Deze traditie speelt zich altijd af rond de laatste weken van het jaar. Begint er al een lampje te branden? Nog een hint: er worden geen knakworsten gegeten. En? Weet je het al? Oke, er zijn tijdens deze dagen veel ballen en dat heeft iets te maken met waar Dennis op dit moment mee bezig is. Had ik al gezegd dat hij in de studio staat trouwens? En met hem een voorwerp van een redelijke grote, en een kerstrode kleur. Oke, oke, Dennis is bezig met de Eindejaarsinterviews!

En Dennis is al volop in de weer in de studio om alles netjes klaar te zetten. Dan kunnen de mannen eens rustig op de bank napraten over het gamejaar. Maar wat er allemaal in hun top van het jaar staat, daar moet je nog even voor wachten. Voorlopig is het voldoende om te weten dat Dennis bezig is met de Eindejaarsinterviews.

Dennis krijgt de kerstlichtjes niet uit elkaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch